Over dit Forum > Het rommelhok

Nieuwe wijziging spelers topics technishe staf!

(1/5) > >>

AJAXfanAPELDOORN:
Na aanleiding van het volgende bericht

--- Citaat van: "Rob";p="194182" ---Mag ik even kicken? Bedankt. Zou het misschien een aardig idee zijn om die topics over de mogelijke versterkingen in Spelers & Technische staf weg te halen? Ze worden toch nooit gebruikt, en in het subforum Geruchten wordt er gewoon over de spelers die misschien naar Ajax gaan gesproken..
Dat Grote spelers-topic vind ik opzich wel een handige, maar die moet nodig even ge-updated worden (rosenberg en trabelsi er maar eens uit enzo).. En misschien is de tijd ook wel aangebroken om de topic waar ik deze post in heb gezet onder de kop 'Forum mededelingen' weg te halen.. Die staat er nu zo onnodig bij.
Maar als het stomme ideeën zijn hoor ik het wel..
--- Einde van citaat ---
en de daarbij behorende discussies heeft de staf van AF het volgende besloten:

-de 4 mogelijke versterking topics in Technische staf verdwijnen.

-de 4 geruchtentopics in subforum Ajaxgeruchten, waar voorheen alleen media berichten in geplaatst mochten worden, ter overzicht, blijven bestaan. Hier mag vanaf nu dus geruchten in geplaatst worden en daarnaast ook gedicsussierd worden.

-de 4 geruchtentopics zijn te vinden in subforum Ajaxgeruchten. De benaming 'Ajaxgeruchten' is volgens ons een iets te breed begrip. Er zijn immers genoeg subforums om geruchten die geen betrekking hebben op spelers elders te bespreken. Dit subforum, om verwarring te voorkomen, heet vanaf nu geen Ajaxgeruchten, maar' Geruchten nieuwe spelers'


Vanaf nu kunnen geruchten dus geplaats en besproken worden in 1 van de 4 linies. Als je dus een gerucht vind, elders op het web, kan je dus een nieuw topic aanmaken in de des betreffende linie. Wij zouden het op prijs stellen als de naam van de speler vermeld wordt in de topictitel, om dubbele topics te voorkomen. En misschien wat extra info, zoals Leeftijd, huidige club, picture, etc et, in de beginpost

Als iets niet duidelijk is....

Groet!

Rob:
Kan ik me uiteraard heel goed in vinden. Maakt alles een stuk begrijpelijker, vooral voor nieuwkomers. Én overzichtelijker.
Super!

SneijderFanForever:
Ik denk zeker wel dat dit een verbetering is. Het is inderdaad wel belangrijk om een spelernaam in de titel te vermelden! Verder een goede openingspost is wat mij betreft wel nodig, extra informatie is nooit verkeerd!

Goede wijziging!

m:
AfA en ik hebben lang en hevig de vorige opzet bediscussieerd. Dit keer hou ik me tam.. ik heb hier volgens mij niets op aan te merken ;)

Ajaxfan2000:
=D>  :cheers:  :thumleft:

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie