Over dit Forum > Het rommelhok

Aanpassingen aan 'De gouden Jaren'

(1/4) > >>

AJAXfanAPELDOORN:
Zoals wellicht bekend bij sommige waren we van plan om de subforum 'De Gouden Jaren' een opfrisser te geven.

Vandaag zijn we begonnen met het wijzigen van deze subforum. Wat veranderd er:

- Allereerst heet deze subforum vanaf nu: Het Ajax van gister. Deze benaming is wat breder uit te lichten. Een Urzaiz met zijn eigen topic in De Gouden jaren klopt immers niet helemaal. Dit was ook meerdere malen (terecht) de laatste tijd door jullie aangegeven als 'klacht'

- Ook deze subforum kent nu meerdere secties. Vooralsnog stonden alle topics zonder structuur in deze subforum. Er was geen overzicht. Het subforum kent vanaf nu echter 4 secties.

* Spelers en technische staf. Zodra een speler Ajax verlaat zal zijn topic hier naartoe verplaats worden.
* Bijzondere gebeurtenissen Is Ajax bijvoorbeeld jarig..
* Wedstrijden Oude herinneringen kunnen hier opgehaald worden.
* Uit de oude doos Heb je een mooi compilatie gevonden of foto's die je wilt delen, dat kan dan hier.


Er is nog 1 probleem waar wij nu tegen aanhikken. Categorie Spelers en technische staf in 'Het Ajax van gister' wordt nu overspoelt met alle ex-Ajacieden. Dat kan een flinke lijst worden met spelers waardoor we door de bomen het bos  niet meer zien. Het wordt lastig straks om 'ff' het topic van Overmars op te zoeken nadat over hem iets in de media bericht is.
We zijn hier nog over in conclaaf hoe we dit probleem gaan oplossen. Als jullie een goed idee hebben.. dan kunnen we deze meenemen.

Groet,

Crew-AF

Maarten-Nieuwlande:
Kun je topics in deze groep sorteren op Alfabet ipv datum? Anders zou je subforums kunnen maken spelers A t/m F, G t/m L, etc. Heb je een stuk of 5 extra maar daarna zoekt sneller.

AJAXfanAPELDOORN:
Dat is een goede. Geen idee eigenlijk. FF checken.

edit: volgens mij is dat niet mogelijk. Ik vraag me nu trouwens ook af waarom niet. Stel dat je dan een bericht plaatst blijft een weggezakt topic nog steeds beneden staan omdat het niet op datum gesorteerd is..

Het idee waar we nu zelf mee spelen is 1 topic plaatsen met alle links van de speler topics erin. Alle spelers worden dan onderverdeeld in de categorien: keepers, verd, mids en aanvallers. Een Kluivert komt dan bovenaan in zijn categorie en een Urzaiz onderaan. Het is wel ff een werk om te doen maar zodra het gedaan is wordt het bijhouden ervan een eitje

Dit hebben we ook gedaan bij de huidige Ajacieden: viewtopic.php?f=9&t=4817. Deze topic is trouwens recent door Ricardo geupdate..

m:
Ik snap niet zo goed waarom je het voor jezelf zo moeilijk wilt maken. Denk je dat mensen die het verdommen om een zoekfunctie te gebruiken wél de moeite nemen om in zo'n lijstje te kijken?

Mijn oplossing dus: zoekfunctie (en die bestaat al, dus je kan weekend vieren ;))

Fieldinho:
Tsja, ik denk ook dat zo'n zoekfunctie gewoon het handigst is. Gebruik ik ook altijd om te zoeken of er al een topic over een bepaald onderwerp is of niet.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie