Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - AJAXfanAPELDOORN

Pagina's: [1] 2 3 ... 14
1
Geruchten aanvallers / Nicklas Helenius
« Gepost op: 26 november 2012, 23:48:41 »
Citaat
Ajax heeft serieuze interesse in Deense spits Helenius
26/11/2012 20:54

Ajax volgt al geruime tijd de verrichtingen van de Deense spits Nicklas Helenius van Aalborg BK. Hij geldt in zijn land als een toptalent en speelde zichzelf dit seizoen in de kijker bij meer buitenlandse clubs. Zijn zaakwaarnemer Mads Bach Lund bevestigt dat scouts van de Amsterdamse club regelmatig naar Denemarken gaan om zijn cliënt in actie te zien.

Afgelopen vrijdag was er een Ajax-delegatie aanwezig bij het competitieduel van Aalborg met Randers FC. Helenius, van 8 mei 1991, maakte de enige treffer en heeft in achttien wedstrijden inmiddels acht keer gescoord. In 2005 stapte hij als junior over van Svenstrup-Godthåb IF, de club in zijn geboorteplaats Svenstrup, naar Aalborg.

In het seizoen 2009/10 debuteerde hij in het eerste elftal en inmiddels speelde hij tachtig competitiewedstrijden waarin hij 27 keer trefzeker was. Hij kwam ook al geregeld uit voor de beloften van Denemarken. Aalborg weet dat het Nicklas Helenius niet kan behouden.

Zijn afkoopsom is volgens Mads Bach Lund 1,25 miljoen euro, dat is althans de prijs die de club in eerste instantie vraagt aan geïnteresseerde clubs.

Helenius wil graag naar het buitenland te vertrekken. 'Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik graag naar het buitenland zou willen. Maar momenteel sta ik nog gewoon onder contract tot medio 2014. Of ik na een half seizoen zal vertrekken? Dat moeten we afwachten. Maar zolang er niets concreet is, kan ik er weinig mee.' (Anton Lippold)

VI

2
Internationaal voetbal / EK 2012
« Gepost op: 2 december 2011, 00:25:17 »
Morgen 18.00 is de loting voor het EK live op tv...

3
Match Prediction / MP: VVV-Venlo - Ajax
« Gepost op: 14 augustus 2011, 15:27:12 »
Voorspellen kan via link > http://www.mpgame.net/login.php

4
Match Prediction / MP: Ajax-Heerenveen
« Gepost op: 12 augustus 2011, 07:48:37 »
Voorspellen kan via link > http://www.mpgame.net/login.php


5
Spelers en technische staf / Jasper Cillessen
« Gepost op: 1 augustus 2011, 11:18:30 »
Citaat
'Ajax toont belangstelling voor Cillessen'
Uitgegeven:    1 augustus 2011 07:35
Laatst gewijzigd:    1 augustus 2011 07:37
AMSTERDAM - Ajax overweegt om doelman Jasper Cillessen van NEC aan te trekken na de verkoop van Maarten Stekelenburg aan AS Roma.

De 22-jarige Groesbeker is een serieuze kandidaat voor de positie achter Kenneth Vermeer, zo bericht De Telegraaf.
In Vermeer ziet trainer Frank de Boer de eerste doelman, zoals hij dat ook eind vorig seizoen was nadat Stekelenburg zijn duim brak.
Doorbraak
Afgelopen seizoen beleefde Cillessen zijn doorbraak: hij verving bij NEC de geblesseerde Gabor Babos en bleef eerste keus toen de Hongaar weer fit was. Door afzeggingen van Stekelenburg en Michel Vorm reisde de jonge doelverdediger in juni zelfs met Oranje mee naar Zuid-Amerika.
Cillessens verbintenis bij NEC loopt medio 2014 af. Ook Babos, Przemyslaw Tyton (Roda JC) en Michel Vorm (FC Utrecht) zouden bij Ajax in beeld zijn om het keepersbestand uit te breiden.

Nu.nl

6
Internationaal voetbal / WK 2014 kwalificatie
« Gepost op: 1 augustus 2011, 10:59:58 »
Citaat
Van Marwijk: 'Stugge poule, niet onoverkomelijk'
30/07/2011 22:28

Bondscoach Bert van Marwijk toonde zich positief over de loting, die zaterdag plaatshad in Rio de Janeiro. Nederland moet zich volgens hem zonder veel problemen kunnen kwalificeren voor het WK in Brazilië. Oranje zit in Groep D ingedeeld bij Turkije, Roemenië, Hongarije, Estland en Andorra.

'Het lijkt op het eerste gezicht een stugge poule', stelde hij direct na afloop. 'Als ik kijk naar onze directe concurrenten voor de bovenste plaatsen - Turkije, Hongarije en Roemenië - dan zijn dat voetballende ploegen.'

'De laatste keer dat we de Turken troffen, in Amsterdam, was dat best een lastig duel. Hetzelfde geldt voor Roemenië. De Hongaren kennen we goed, hebben we dit voorjaar nog twee keer tegen gespeeld. Maar alles bij elkaar lijkt het me geen onoverkomelijke loting.'
Nu.nl






7
Overige wedstrijden / Voorbereiding 2011/2012
« Gepost op: 9 juli 2011, 23:02:55 »
Citaat
Ooijer voorkomt blamage Ajax tegen rouwend Emmen

UPDATE  Ajax heeft vandaag het oefenduel tegen FC Emmen maar net gewonnen: 1-0. André Ooijer maakte halverwege de tweede helft het enige doelpunt in het uitverkochte stadion van de club uit de Jupiler League.


De wedstrijd begon met een indrukwekkende minuut stilte vanwege het overlijden van Berry Schepers. De voormalig middenvelder van Emmen stierf deze week op 24-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. Beide ploegen speelden met rouwbanden.

De Boer: We waren slordig
De Boer haalde vermoeidheid aan als oorzaak van het slechte spel van Ajax. 'We hebben een goede week gehad in De Lutte, er is goed getraind. Er was vandaag enige vermoeidheid bij het toetje hier in Emmen. Het was niet zuiver.' 

'We waren daardoor, vooral in de eerste helft vaak te slordig. Dat zag je bij drie, vier ziekenhuisballen. Sommige jongens misten scherpte. Al is dit duel natuurlijk wel een momentopname', analyseert De Boer op de officiële website van Ajax. 'Ik ben tevreden over het spel van de jonge spelers. Ze passen zich makkelijk aan.' 

De Ajax-trainer baalt van de blessure van Jan Vertonghen, die zo'n twee weken is uitgeschakeld. 'Als je zag hoe hij ook afgelopen week heeft getraind.. Vertonghen heerst écht achterin. Ook vanwege zijn ervaring is het een aderlating dat hij er even niet bij kan zijn. André (Ooijer, red.) kan hem natuurlijk vervangen. Heel goed zelfs. Maar hij is wel een rechtspoot die je links in het hart van de verdediging zet. Voor het positiespel is dat niet optimaal.' (Redactie/ANP)
09/07/11 18u34
PSV wint met 2-1 van Eindhoven en wij met 1-0 van Emmen.. Vertonghen geblesseerd, hopelijk schrikt dat kopers voorlopig een heeel klein beetje af..

8
Algemeen Ajax nieuws / Bestuur stapt op!
« Gepost op: 30 maart 2011, 23:10:30 »
Bestuur Ajax stapt op 
Uitgegeven:   30 maart 2011 19:26
Laatst gewijzigd:   30 maart 2011 21:16
AMSTERDAM - Het bestuur en de leden van de raad van commissarissen van Ajax hebben woensdag hun functies ter beschikking gesteld.


Bestuur van Ajax vertrekt Fotoserie video
Dat gebeurde tijdens een speciale bijeenkomst van de ledenraad van de Amsterdamse club in de Arena naar aanleiding van het conflict tussen de clubleiding en de technische werkgroep van clubicoon Johan Cruijff.
''Met het ter beschikking stellen van hun functie willen zij hun verantwoordelijkheid nemen door de club ruimte te bieden om uit deze dreigende impasse te raken'', liet Ajax in een persverklaring weten.

Buitengewoon schadelijk
Volgens de bestuursleden Uri Coronel (voorzitter), Cor van Eijden en Joop Krant, die allen tevens zitting hebben in de rvc, is de ontstane en voortdurende onrust rond de club ''buitengewoon schadelijk'' voor Ajax.
Cruijff was zelf niet aanwezig toen het bestuur, in het bijzijn van de voltallige directie, de ledenraad op de hoogte stelde van het voorgenomen vertrek. De legendarische nummer 14 arriveerde pas bij de Arena nadat deze mededeling was gedaan.
Hervormingsplannen
Cruijff kwam afgelopen donderdag keihard in botsing met de clubleiding, die het in principe niet oneens was met zijn ingrijpende hervormingsplannen, maar bij de uitvoering de regie in handen wilde houden.
Hoofdcoach Frank de Boer en de oud-spelers Dennis Bergkamp (opleiding) en Wim Jonk (scouting) zouden in de visie van de beste Ajacied ooit het nieuwe technische hart van de club moeten gaan vormen.
Eindverantwoordelijk
Na de escalatie van het conflict leverden beide partijen felle kritiek op elkaar. ''Donderdag bleek dat de adviezen van Johan Cruijff c.s. onverkort door de directie zouden moeten worden uitgevoerd, inclusief de personele consequenties.
De directie van Ajax is eindverantwoordelijk voor het beleid en heeft aan de klankbordgroep meegedeeld dit niet uit handen te kunnen en willen geven. De raad van commissarissen steunt de directie bij deze beslissing'', aldus het persbericht van Ajax.
De bestuursleden en de leden van de rvc, die uit vijf personen bestaat, blijven in functie totdat hun opvolgers formeel zijn benoemd. Conform de statuten van de vereniging Ajax worden bestuursleden benoemd door de ledenraad. Voor het benoemen van nieuwe commissarissen is een (buitengewone) algemene vergadering van aandeelhouders nodig.
De nieuwe rvc kan de directie onder leiding van algemeen directeur Rik van den Boog vervangen. In het persbericht van Ajax wordt verder de positie van de huidige directie niet toegelicht.
Van den Boog
Van den Boog ziet geen aanleiding zijn functie neer te leggen. “Wij gaan gewoon door met onze werkzaamheden zolang de huidige rvc er zit”, meldt hij.
"Er gebeuren momenteel zoveel goede dingen bij Ajax. We kwalificeerden ons dit seizoen voor de Champions League, wonnen vorig jaar de KNVB-beker en zijn financieel gezond.”

© ANP/NUsport

-----------------------------------------------

Hier een link naar de persconferentie van Coronel

http://nos.nl/l/tcm:5-929784/

9
Mededelingen / AF heeft jouw hulp nodig!
« Gepost op: 18 februari 2011, 17:56:01 »
Beste leden,

Sommige leden hebben onze plannen al gelezen. Dus voor diegene is het volgende niet geheel nieuw.

Ajaxforum.nl is van plan om vanaf nu alle doelpunten van Ajax tijdens de wedstrijd online te brengen. Het gaat hier om een fragment van rond de 30 seconde per doelpunt, zo snel mogelijk nadat het doelpunt gemaakt is. Het fragment uploaden we via Youtube, plaatsen het in het wedstrijdtopic op AF zodat alle leden direct kunnen genieten van het doelpunt. Een link van de post met het doelpunt plaatsen we daarna overigens ook weer op onze twitterpagina, facebook, hyves (allen nog aan te maken) om Ajaxforum meer naamsbekendheid te geven.

Mijn vraag is of er leden zijn die hier aan mee willen werken.

Je krijgt van mij een uitleg hoe je zo n fragment moet maken. Je hoeft hier geen whizkid voor te zijn

Lijkt het je leuk om de andere leden direct van de doelpunten te voorzien en om AF in een mooi daglicht te zetten en ben je vaak tijdens de wedstrijd online, stuur mij dan een pm.

Groet,

Crew AF

Ps hier een link van hoe het er straks globaal uit gaat zien:

Mijn film






10
Mededelingen / AF in een nieuw jasje en meer
« Gepost op: 15 februari 2011, 21:56:07 »
Beste AF'ers,

Zoals jullie kunnen zien ziet AF er anders uit. We zijn overgestapt van PHBB naar SMF. Dit houd in veel nieuwe features, nieuwe lay-out, gebruiksvriendelijker posten.

We zijn zojuist overgegaan op SMF. Er moeten nog veel aangepast worden, maar we zullen dit zo snel mogelijk proberen af te ronden.

Een leuke feature die wij jullie alvast kunnen beloven: een rating systeem waarmee je de posts van andere leden met een waarde kan beoordelen.

Excuses voor het ongemak. Hopelijk draaien we binnen een paar dagen weer op volle toeren.

Groet,

Crew AF

11
Rode kaarten / Rode Kaart Maverick
« Gepost op: 9 januari 2011, 18:55:49 »
Beste Maverick,

Na de gebeurtenissen van de afgelopen tijd is er herhaaldelijk met jou gecommuniceerd middels PB en in topics op het openbare forum. Helaas heeft dit niet geleid tot het door ons gewenste resultaat.

Dat je nu mensen opdringt om jou aan te spreken met een andere naam dan jouw forumnaam en daarbij mensen die dat weigeren te doen, zegt te negeren, draagt in onze ogen niet bij aan een verbetering van de sfeer op het forum. Jij wil een andere naam, maar gaat totaal voorbij aan de gewenning hierin van de andere leden. Jij vind je nickname niet meer fijn, maar de andere leden zijn er inmiddels wel weer aan gewent. Je hebt immers al 2 andere accounts gehad. Genoeg is genoeg. Dit hebben wij kenbaar gemaakt aan jou, echter blijf je volharden in je mening dat Maverick geen optie (voor jou) meer is. Kosten wat het kost. Spijtig.

Ook jouw keuze om een moderator niet als zodanig te erkennen en vervolgens diens berichten als niet geldig te beschouwen (!) is iets wat in onze ogen niet kan. Het is immers niet aan jou om te bepalen of iemand wel of niet moderator is of als zodanig gezien dient te worden.

Intern hebben we dit voorval, incl. voorgeschiedenis, besproken en we zijn tot de conclusie gekomen dat het beter is voor jou en het forum om een afkoelperiode in te lassen. Jouw gedrag wordt door ons als niet toelaatbaar gezien en heeft een negatieve invloed op de algehele sfeer die heerst op het forum.

Dit is de 3e keer in 6 maanden dat een dergelijk probleem rondom jouw persoon zich voordoet en we hebben daarom als crew besloten om jouw account te sluiten voor de duur van 1 maand. Hieraan willen wij toevoegen dat dit de laatste waarschuwing is en dat bij herhaling van dit vergrijp een definitieve ban het resultaat zal zijn.

Wij waarderen je inzet om AF beter en beter te maken. Maar vergeet niet dat een goede sfeer daar ook bij hoort. De toon van je kritiek speelt dan ook een grote rol in dit genomen besluit.

Ik wil je nogmaals attenderen op de negatieve insteek van jouw kritiek, het niet rekening houden met de andere leden en dat het niet aanpassen van je gedrag, bij terugkomst van de ban, hoe dan ook tot een definitieve ban zal leiden.

Deze ban gaat morgenavond 20.00 in zodat jij de tijd krijgt om de ban waar te nemen.

Met vriendelijke groet,

De crew van Ajaxforum.nl

12
Lul-maar-raak forum / Hardlopen
« Gepost op: 21 december 2010, 01:58:09 »
Degene die dit poppetje aan de praat krijgt verdiend een standbeeld...

http://www.foddy.net/Athletics.html

13
Het rommelhok / Nieuw Ajaxforum uiterlijk
« Gepost op: 26 november 2010, 16:18:36 »
Het heeft even geduurd, maar het Ajaxforum heeft weer een Ajax jasje. Daarnaast zijn de quote en edit button weer terug. Onze excuses voor de enorme vertraging om dit te bewerkstelligen.

Er zit nog iets moois aan te komen, in de recente toekomst. Daar later meer over.

14
Lul-maar-raak-spellen / Het Onderschrift
« Gepost op: 7 augustus 2010, 22:45:19 »
Bedenk een leuk onderschrift bij de foto. Iedereen mag zo nu en dan een nieuwe pic plaatsten.

Ik trap af met een foto van Hamdaoui.

15
WK 2010 / Poll: wie wint Nederland-Brazilië
« Gepost op: 26 juni 2010, 12:01:59 »
Stel we bereiken de kwartfinale, gaat het ons dan lukken om door te stoten naar de halve finale?

Pagina's: [1] 2 3 ... 14