AjaxForum.nl

Over dit Forum => Het rommelhok => AF Eredivisie 10/11 => Topic gestart door: ssvoogel op 19 juli 2010, 08:33:29

Titel: [Discussie] Ajaxforum Eredivisie 2010-2011
Bericht door: ssvoogel op 19 juli 2010, 08:33:29
Ajaxforum Eredivisie 2010-2011
(http://http://img831.imageshack.us/img831/884/fileservlet.jpg)


Ajaxforum Eredivisie 2010-201
Op een ander forum heb ik dit spel gespeeld tijdens het WK en in overleg met AfA leek het me leuk dit te introduceren in competitieverband op ons prachtige Ajaxforum. Ik hoop dat we genoeg deelnemers krijgen om er een prachtig seizoen van te maken en zodat we naast de MP game een leuk interactief spel erbij hebben

Competitie-opzet
Aan de eredivisie doen 18 teams mee zoals jullie weten. Mijn doel is om met zoveel mogelijk teams mee te doen, maar dit moet wel een even aantal zijn zodat iedereen elke week kan spelen. Er zal een competitieschema gemaakt worden waarin men afhankelijk van de hoeveelheid teams 2 of 4 keer tegen elkaar zal spelen.

Elk team krijgt de mogelijkheid om voor aanvang van elke speelronde zijn basiself te kiezen en via PB aan mij te sturen. Dit zal moeten gebeuren voor vrijdagmiddag 18:00 u.

Selectie
De selectie bestaat uit 18 spelers waaronder minimaal 2 keepers. Van elke club mag je maximaal 1 speler kiezen. Zoals gezegd is het dus de bedoeling voor aanvang van elke speelronde een basisopstelling te maken. De 7 reservespelers komen niet in actie en halen dus ook geen punten binnen voor die speelronde. De selecties dienen ingediend te zijn voor de eerste competitie-wedstrijd van het seizoen. Vervolgens zijn er nog 2 momenten waarop de deelnemers de selecties mogen aanpassen. De eerste mogelijkheid is op 31 augustus 23:59 u. nadat de transfermarkt gesloten is. Op 1 januari gaat de markt weer open en dat betekent dat er wijzigingen kunnen plaatsvinden. Daarom is het in de maand januari ook mogelijk om spelers te vervangen. Dit moet wel gebeuren voor uiterlijk 31 januari 23:59 u.

Formatie
Het is niet toegestaan een onlogische formatie te gebruiken. Formaties die toegestaan zijn, zijn de volgenden:
3-4-3
3-5-2
4-3-3
4-4-2
4-5-1
5-3-2
5-4-1

Welke spelers kan ik kiezen?
Je kunt spelers kiezen die bij hun club onder contract staan en ingeschreven staan bij de KNVB als speelgerechtigd. Voor de positie van de spelers, houden we de officiele site van de Eredivsie aan. Als daar staat dat een speler een middenvelder is, betekent dat dat hij niet als aanvaller of verdediger opgesteld mag worden in jouw team. Soms komt het voor dat een middenvelder in de verdediging speelt. Dat hebben we gezien met bijvoorbeeld Rasmus Lindgren of Timmy Simons. Als deze spelers uitkomen voor hun club, behalen ze de punten voor een middenvelder, ook al spelen ze in een andere linie. Dat kan gunstig uitpakken (Een middenvelder in de spits die scoort, krijgt meer punten dan een aanvaller) maar ook ongunstig (Een middenvelder in de verdediging krijgt geen punten voor het houden van de 0). Daarover kan niet worden gediscussieerd. De linie die op de website van eredivisie.nl word gegeven aan een speler, is bindend.

Elke wedstrijd word ook een aanvoerder gekozen. De punten van de aanvoerder tellen dubbel, ook als dit resulteert in een negatieve score van de bewuste speler.


Puntentelling

We hanteren dezelfde puntentelling als profcoach, met als enige verschil dat jullie uit meer spelsystemen kunnen kiezen.

(http://http://img836.imageshack.us/img836/9296/puntentelling.png)
*Geldt alleen wanneer de speler meer dan de helft van de wedstrijd heeft meegedaan.

- De punten gegeven voor speeltijd zijn gebasseerd op 90 minuten. Als een speler na 75 minuten gewisseld word, krijgt hij punten voor die 75 minuten. Dat is dan in het geval van een aanvaller 0,8 punten voor 75 minuten speeltijd. Het word altijd afgerond tot 1 decimaal.
- Elke week dient elke deelnemer een aanvoerder te kiezen binnen zijn basisopstelling. Deze aanvoerder krijgt zoals eerder vermeld dubbele punten.

Inschrijving en loting
De inschrijving is open van maandag 19 juli t/m donderdag 5 augustus, 23.59 uur, een dag voor de eerste wedstrijd. Ik heb namelijk een dag de tijd nodig om het wedstrijdschema te maken. Mocht er een oneven aantal teams aangemeld zijn, dan valt helaas het laatste team af omdat we niet met een oneven aantal kunnen spelen. Ik hoop op zoveel mogelijk teams en hoop ook dat iedereen die mee wil doen mee kan doen en dat we niet in deze nare situatie terecht komen.

Deadlines
De deadline voor het doorgeven van de basisopstelling is elke vrijdagmiddag 18:00 of in het geval van een doordeweekse speelronde 18:00 u. de dag van de eerste wedstrijd.

Hey, hoe doe ik nou mee aan de Ajaxforum Eredivisie 2010-2011?
Je kunt je opgeven per PB waarin je een teamnaam doorgeeft en eventueel een logo en tenue als je dat hebt gemaakt. Tegelijkertijd kun je in het inschrijvingstopic jouw teamnaam, logo en tenue plaatsen.

Tot slot
Het lijkt mij geweldig als dit een succes word en daar hebben we JOU voor nodig! Dus geef je op, kies jouw team en doe mee!
Titel: Re: Ajaxforum Eredivisie 2010-2011
Bericht door: lelystad op 19 juli 2010, 09:05:13
Ik doe mee, PB komt er aan.

Alvast enkele vragen:

- hoe zit het met de deadline eind augustus? Sommige lastminute transfers worden namelijk pas de volgende dag bekend zodat een gekozen speler opeens verkocht is? Daarnaast is er volgens mij ook een uitloop op 1 september om transfers af te handelen. Dat was vorig jaar in ieder geval zo.

- hoe zit het met verkopen buiten onze transferperiode zoals bij Lazovic?

- wat is het gevolg als een gekozen speler binnen de eredivisie van club veranderd waardoor je opeens twee spelers van dezelfde club krijgt?

- Heb je een vaste spelformatie of kan je afhankelijk van de speelronde de ene keer 5-4-1 en de andere keer 3-4-3 spelen?

- krijgt de keeper ook punten voor het stoppen van een strafschop of alleen als hij zelf scoort?

- kan je je nu al per PB opgeven en later een tenue/logo opgeven

Tot slot (voorlopig  :lol: ) wat is eigenlijk de bedoeling van het spel. Ik ben niet bekend met profcoach. Maar begrijp ik goed dat je vergeleken wordt met 1 tegenstander en afhankelijk daarvan wint (3 punten), gelijk speelt (1 punt) of verliest (geen punt)?
Titel: Re: Ajaxforum Eredivisie 2010-2011
Bericht door: ssvoogel op 19 juli 2010, 09:25:05
Even een aanvulling:


Citaat
- hoe zit het met de deadline eind augustus? Sommige lastminute transfers worden namelijk pas de volgende dag bekend zodat een gekozen speler opeens verkocht is? Daarnaast is er volgens mij ook een uitloop op 1 september om transfers af te handelen. Dat was vorig jaar in ieder geval zo.

Als de transfermarkt een dag langer open is, word de transfermarkt van de AF Eredivisie ook een dag langer open gehouden. Eventueel 2 september 23:59.

Citaat
- hoe zit het met verkopen buiten onze transferperiode zoals bij Lazovic?
Daar kunnen we geen rekening mee gaan houden. Het is de Eredivisie en dus wordt de transferperiode voor de Eredivisie aangehouden. Als in zo'n geval Lazovic vertrekt of Reis ontslagen word en je hebt die speler in jouw team, dan kan hij geen punten meer binnenhalen helaas. Gelukkig beschik je wel over 7 reservespelers.

Citaat
- wat is het gevolg als een gekozen speler binnen de eredivisie van club veranderd waardoor je opeens twee spelers van dezelfde club krijgt?

Als een speler een binnenlandse transfer maakt en daardoor de situatie doet ontstaan dat je 2 spelers van dezelfde club hebt, is dat een uitzondering en mag je beide spelers in jouw selectie laten staan. Het is echter niet toegestaan een speler toe te voegen in de winterstop als er van die betreffende club al een speler in jouw selectie staat.

Voorbeeld: Je hebt Bryan Ruiz en Luis Suarez in je team. Ruiz vertrekt in de winterstop naar Ajax. Dan heb je Suarez en Ruiz voor Ajax. Dat mag. Stel je wilt Ruiz voor de 2e seizoenshelft toevoegen aan jouw selectie maar je hebt al een Ajacied, dan mag het niet.

Citaat
- Heb je een vaste spelformatie of kan je afhankelijk van de speelronde de ene keer 5-4-1 en de andere keer 3-4-3 spelen?

Elke week bij het maken van de opstelling mag je een formatie kiezen. Zolang het er een is uit eerdergenoemde lijst.

Citaat
- krijgt de keeper ook punten voor het stoppen van een strafschop of alleen als hij zelf scoort?
Alleen als hij er een scoort. De keeper krijgt punten voor een 'clean sheet' en het stoppen van een strafschop hoort daarbij. Voor het stoppen van een strafschop alleen worden geen punten gegeven.

Citaat
- kan je je nu al per PB opgeven en later een tenue/logo opgeven
Ja, dat kan. Nu opgeven en later een tenue en logo opgeven is mogelijk. Verzeker jezelf nu van een plek in de AF Eredivisie!

Citaat
Tot slot (voorlopig :lol: ) wat is eigenlijk de bedoeling van het spel. Ik ben niet bekend met profcoach. Maar begrijp ik goed dat je vergeleken wordt met 1 tegenstander en afhankelijk daarvan wint (3 punten), gelijk speelt (1 punt) of verliest (geen punt)?

Hier even wat meer aandacht:

Er word gespeeld in competitievorm. Dus elke speelronde spelen we tegen een ander team. Als mijn team tegen lelystad speelt bijvoorbeeld, dan tellen de punten in onze wedstrijd dus voor het resultaat. Ik kan bijvoorbeeld van lelystad winnen met 21 tegen 15 terwijl in een andere wedstrijd iemand verliest met 32-27. Ondanks dat de ander meer punten haalt in de wedstijd, wint hij er niets mee. Vergelijk het maar met Ajax - AZ 1-0 en PSV - FC Groningen 4-3. Groningen scoort 3 keer, maar verliest alsnog, terwijl Ajax met 1 goal wint van AZ.
Titel: Re: Ajaxforum Eredivisie 2010-2011
Bericht door: lelystad op 19 juli 2010, 09:38:58
Citaat van: "ssvoogel"
Er word gespeeld in competitievorm. Dus elke speelronde spelen we tegen een ander team. Als mijn team tegen lelystad speelt bijvoorbeeld, dan tellen de punten in onze wedstrijd dus voor het resultaat. Ik kan bijvoorbeeld van lelystad winnen met 21 tegen 15 terwijl in een andere wedstrijd iemand verliest met 32-27. Ondanks dat de ander meer punten haalt in de wedstijd, wint hij er niets mee. Vergelijk het maar met Ajax - AZ 1-0 en PSV - FC Groningen 4-3. Groningen scoort 3 keer, maar verliest alsnog, terwijl Ajax met 1 goal wint van AZ.

Punten gaan wel mee voor het doelsaldo, neem ik aan.
Titel: Re: Ajaxforum Eredivisie 2010-2011
Bericht door: lelystad op 19 juli 2010, 09:46:41
En nu we toch bezig zijn. Komt er ook een bekercompetitie?
Titel: Re: Ajaxforum Eredivisie 2010-2011
Bericht door: ssvoogel op 19 juli 2010, 10:05:32
Laten we eerst de Eredivisie doen, en dan kunnen we bij succes kijken of we het bekertoernooi erbij doen of misschien zelfs het interlandvoetbal met EK en WK in de toekomst.
Titel: Re: Ajaxforum Eredivisie 2010-2011
Bericht door: ssvoogel op 19 juli 2010, 10:06:27
Citaat van: "lelystad"
Citaat van: "ssvoogel"
Er word gespeeld in competitievorm. Dus elke speelronde spelen we tegen een ander team. Als mijn team tegen lelystad speelt bijvoorbeeld, dan tellen de punten in onze wedstrijd dus voor het resultaat. Ik kan bijvoorbeeld van lelystad winnen met 21 tegen 15 terwijl in een andere wedstrijd iemand verliest met 32-27. Ondanks dat de ander meer punten haalt in de wedstijd, wint hij er niets mee. Vergelijk het maar met Ajax - AZ 1-0 en PSV - FC Groningen 4-3. Groningen scoort 3 keer, maar verliest alsnog, terwijl Ajax met 1 goal wint van AZ.

Punten gaan wel mee voor het doelsaldo, neem ik aan.


Doelsaldo zal inderdaad meetellen als er aan het einde van de competitie onderscheid gemaakt moet worden in het geval van een gelijk aantal punten.
Titel: Re: Ajaxforum Eredivisie 2010-2011
Bericht door: Maarten-Nieuwlande op 19 juli 2010, 12:24:31
Ik ga eens even puzzelen.

Nog 1 vraag: Stel ik speel de eerste ronde met 11 spelers en vergeet de week daarop voor vrijdag mijn 11 spelers voor die ronde door te geven dan blijven die elf gewoon staan voor de nieuwe wedstrijd? Dus geen wijzigingen is zelfde team als week ervoor?
Titel: Re: Ajaxforum Eredivisie 2010-2011
Bericht door: ssvoogel op 19 juli 2010, 12:54:52
Ja. Maar als er dan een geblesseerde of geschorste speler in je basis staat, betekent dat 0 punten voor die speler. Het is dus eigen verantwoording.
Titel: Re: Ajaxforum Eredivisie 2010-2011
Bericht door: lelystad op 19 juli 2010, 14:59:06
Citaat van: "ssvoogel"
Ja. Maar als er dan een geblesseerde of geschorste speler in je basis staat, betekent dat 0 punten voor die speler. Het is dus eigen verantwoording.

Volgens mij heb je reglementair met 3-0 verloren als je een geschorste speler opstelt.   :lol:
Titel: Re: [Algemeen] Ajaxforum Eredivisie 2010-2011
Bericht door: ssvoogel op 19 juli 2010, 15:01:08
Ja, die regel zullen we maar niet toepassen. Ik weet dat men toch een morele verplichting heeft om een opstelling te maken en ik verwacht ook dat iedereen dit zal doen maar aangezien deze competitie het hele seizoen duurt zal het best weleens voorkomen dat iemand niet in de gelegenheid is om een opstelling te maken. In dat geval raad ik diegene wel aan dit van tevoren te melden.
Titel: Re: [Algemeen] Ajaxforum Eredivisie 2010-2011
Bericht door: lelystad op 19 juli 2010, 15:42:16
Citaat van: "ssvoogel"
Ja, die regel zullen we maar niet toepassen. Ik weet dat men toch een morele verplichting heeft om een opstelling te maken en ik verwacht ook dat iedereen dit zal doen maar aangezien deze competitie het hele seizoen duurt zal het best weleens voorkomen dat iemand niet in de gelegenheid is om een opstelling te maken. In dat geval raad ik diegene wel aan dit van tevoren te melden.

Ik ga ervan uit dat een groot deel van de lol zit in de voor een week heen en weer gaande commentaren rond de onderlinge strijd tussen twee spelers. In dat opzicht zou iemand die enkel met een ideale opstelling komt en na een paar maanden komt kijken hoe de stand is al een minpunt voor het spel zijn, lijkt me.  Of heb ik het mis en kan je in alle stilte eenmalig een opstelling maken en aan het eind de kampioenseer ontvangen?
Titel: Re: [Algemeen] Ajaxforum Eredivisie 2010-2011
Bericht door: ssvoogel op 19 juli 2010, 16:48:30
Ik wil wel mensen die actief meedoen. Waar het mij om gaat is dat ik geen mensen wil uitsluiten doordat ze 1 keer vergeten een opstelling op te geven. Daarom zeg ik ook dat men best een opstelling kan laten staan 1 of 2 keer maar als er langer dan 2 weken geen activiteit is van een lid, is het niet leuk voor de tegenstanders om te spelen.

Ik zal even een regel maken waarin iedereen elke week een opstelling moet geven.
Titel: Re: [Algemeen] Ajaxforum Eredivisie 2010-2011
Bericht door: lelystad op 19 juli 2010, 17:12:21
Citaat van: "ssvoogel"
Ik wil wel mensen die actief meedoen. Waar het mij om gaat is dat ik geen mensen wil uitsluiten doordat ze 1 keer vergeten een opstelling op te geven. Daarom zeg ik ook dat men best een opstelling kan laten staan 1 of 2 keer maar als er langer dan 2 weken geen activiteit is van een lid, is het niet leuk voor de tegenstanders om te spelen.

Ik zal even een regel maken waarin iedereen elke week een opstelling moet geven.

Uitzonderingen daargelaten.  :wink:
Titel: Re: [Algemeen] Ajaxforum Eredivisie 2010-2011
Bericht door: ssvoogel op 19 juli 2010, 17:18:03
Ik vind dan wel dat mensen van tevoren aan moeten geven wanneer ze niet aanwezig zijn. Iedereen gaat weleens op vakantie of heeft andere dingen om zich druk om te maken.
Titel: Re: [Algemeen] Ajaxforum Eredivisie 2010-2011
Bericht door: the real one op 19 juli 2010, 18:03:31
Het is dus eigenlijk gewoon een soort competitiemanager...

Dan mijn vraag: Waarom dan zo moeilijk doen met zelf punten tellen?
Titel: Re: [Algemeen] Ajaxforum Eredivisie 2010-2011
Bericht door: ricardo op 19 juli 2010, 21:08:04
Dit spel sla ik over, ik denk niet dat ik elke week voor een opstelling kan zorgen. Wel indien je 11 spelers kiest en daarmee het volledige seizoen gaat spelen.
Titel: Re: [Algemeen] Ajaxforum Eredivisie 2010-2011
Bericht door: ssvoogel op 19 juli 2010, 22:24:26
Citaat van: "the real one"
Het is dus eigenlijk gewoon een soort competitiemanager...

Dan mijn vraag: Waarom dan zo moeilijk doen met zelf punten tellen?

Omdat interactief meespelen leuk is, ouwe zeurpiet ;)
Titel: Re: [Algemeen] Ajaxforum Eredivisie 2010-2011
Bericht door: the real one op 20 juli 2010, 21:25:12
dus ik moet ook een shirt etc met logo etc maken...

Veel te veel moeite. En hoe ga je dat doen met de selecties? Enige ding wat vaststaat is 2 keepers?

Wat is max aantal verdedigers? Max aantal mids? Max aantal aanvallers?

En de andere kant op? Wat is minimaal?
Titel: Re: [Algemeen] Ajaxforum Eredivisie 2010-2011
Bericht door: AJAXfanAPELDOORN op 20 juli 2010, 21:41:13
Citaat van: "the real one"
dus ik moet ook een shirt etc met logo etc maken...

Veel te veel moeite. En hoe ga je dat doen met de selecties? Enige ding wat vaststaat is 2 keepers?

Wat is max aantal verdedigers? Max aantal mids? Max aantal aanvallers?

En de andere kant op? Wat is minimaal?
FF googlen en je hebt een logo. Ook wel toepasselijk trouwens gezien je opmerkingen  :lol:
(http://http://www.joe-ks.com/outside/tro.gif)
Titel: Re: [Algemeen] Ajaxforum Eredivisie 2010-2011
Bericht door: ssvoogel op 20 juli 2010, 21:53:56
Citaat van: "the real one"
dus ik moet ook een shirt etc met logo etc maken...

Veel te veel moeite. En hoe ga je dat doen met de selecties? Enige ding wat vaststaat is 2 keepers?

Wat is max aantal verdedigers? Max aantal mids? Max aantal aanvallers?

En de andere kant op? Wat is minimaal?

Je hoeft er geen tijd in te steken. Een logo is zo gemaakt. Tenue is geen must, slechts optioneel. Selectie mag je helemaal zelf weten. 2 keepers, 16 veldspelers. Zolang je een geldige opstelling kunt maken is het goed. Of je nou 3 of 7 verdedigers kiest voor je selectie.

Maar je bent wel een ouwe zuurpruim geworden zeg. Man man man. Een beetje enthousiasme!!!
Titel: Re: [Algemeen] Ajaxforum Eredivisie 2010-2011
Bericht door: the real one op 25 juli 2010, 18:00:06
een ouwe zuurpruim? Ik wil gewoon een klein beetje duidelijkheid voor ik ergens aan begin. Dat is toch niet te veel gevraagd..  :D
Titel: Re: [Algemeen] Ajaxforum Eredivisie 2010-2011
Bericht door: lelystad op 25 juli 2010, 18:37:13
SSV, is jouw PM vol?
Titel: Re: [Algemeen] Ajaxforum Eredivisie 2010-2011
Bericht door: the real one op 3 augustus 2010, 15:16:58
Nog een vraag: Stel nu dat ik een speler kies en die blijkt eind augustus alsnog vertrokken.. Kan ik die dan pas in de winterstop wisselen???
Titel: Re: [Algemeen] Ajaxforum Eredivisie 2010-2011
Bericht door: ssvoogel op 3 augustus 2010, 15:57:11
Nee, dat stond al uitgelegd... In de laatste week van augustus t/m 1 september (of 2 september als de transfermarkt tot 1 september open is) mogen spelers nog vervangen worden
Titel: Re: [Algemeen] Ajaxforum Eredivisie 2010-2011
Bericht door: ricardo op 4 augustus 2010, 17:48:56
Waarom krijgt de keeper geen punten voor het stoppen van een strafschop?
Titel: Re: [Algemeen] Ajaxforum Eredivisie 2010-2011
Bericht door: ssvoogel op 4 augustus 2010, 19:35:30
Citaat van: "ricardo"
Waarom krijgt de keeper geen punten voor het stoppen van een strafschop?

Omdat een keeper punten krijgt voor het houden van de 0.
Titel: Re: [Algemeen] Ajaxforum Eredivisie 2010-2011
Bericht door: the real one op 5 augustus 2010, 18:38:14
Citaat van: "ssvoogel"
Citaat van: "ricardo"
Waarom krijgt de keeper geen punten voor het stoppen van een strafschop?

Omdat een keeper punten krijgt voor het houden van de 0.

Dat krijgen verdedigers ook. Zodra een keeper niet de 0 houdt, is het aantal punten dat je normaliter met een keeper haalt al redelijk geslonken. Punten geven voor het stoppen van een pingel lijkt me op zich best wel een aardig idee, maar vaak krijg je dan weer discussie wanneer de punten wel en wanneer de punten niet gegeven moeten worden...

Btw: Mijn voorlopige selectie en de opstelling voor aanstaand weekend heb ik maar meteen even aan je gestuurd via pm, steven... Als de opstelling nog veranderd voor de 1e wedstrijd, hoor je dat ver op tijd...
Titel: Re: [Algemeen] Ajaxforum Eredivisie 2010-2011
Bericht door: ssvoogel op 5 augustus 2010, 18:47:15
Misschien is dat iets voor later. Ik wil nu in ieder geval wel wat meer deelnemers.

We gaan van start met de teams die we nu hebben en dan kunnen we misschien een korte competitie opzetten.

Als anderen het dan leuk vinden, hebben we  misschien meer teams als we een 2e ronde starten
Titel: Re: [Algemeen] Ajaxforum Eredivisie 2010-2011
Bericht door: ricardo op 5 augustus 2010, 18:49:04
Ik ben toch maar een selectie aan het maken..
Titel: Re: [Algemeen] Ajaxforum Eredivisie 2010-2011
Bericht door: the real one op 5 augustus 2010, 19:16:40
Citaat van: "ssvoogel"
Misschien is dat iets voor later. Ik wil nu in ieder geval wel wat meer deelnemers.

We gaan van start met de teams die we nu hebben en dan kunnen we misschien een korte competitie opzetten.

Als anderen het dan leuk vinden, hebben we  misschien meer teams als we een 2e ronde starten

Mijn selectie ontvangen en goedgekeurd?  :mrgreen:
Titel: Re: [Algemeen] Ajaxforum Eredivisie 2010-2011
Bericht door: AJAXfanAPELDOORN op 6 augustus 2010, 14:59:48
Citaat
AFC AfA vs Uruguay

De mannen uit Apeldoorn mogen vanavond meteen aan de bak. Als nieuwkomer in de Eredivisie tegen het team dat alles al een keertje heeft meegemaakt. Het team dat al 3 seizoenen op rij de titel binnen gesleept heeft.

Gelukkig kent M. de Graaf de zwakheden van de coach van de Wit-Blauwen. " hij mag dan wel een 67 uit 75 score bij een soort van IQ test behaald hebben en daardoor wat slimmer uit de hoek komen, maar op mentaal vlak kunnen wij ze pakken. Wij zijn beesten. En dat laten we zien ook" aldus een energieke en toch wel redelijk optimistische De Graaf.
Titel: Re: [Algemeen] Ajaxforum Eredivisie 2010-2011
Bericht door: ssvoogel op 6 augustus 2010, 18:53:55
Citaat
"La Celeste staat voor passie, strijd en lef"

La Celeste-trainer Ezequiel Pájaro was duidelijk tijdens de pers-conferentie voorafgaand aan de oefenronde. "La Celeste is een team dat speelt zonder terughoudend te zijn. Vanuit een goede organisatie gaan we de strijd aan en we zijn voor niemand bang". Over de confrontatie met AFC AfA was Pájaro kort maar duidelijk:"Dat ongeorganiseerde zooitje spelers zal ons geen moment in de problemen brengen. Coach de Graaff is een erg naieve trainer die zich volledig op de aanval en organisatorisch tekort komt."

De opstellingen zijn bekend gemaakt en het is nu aan de spelers. Beide trainers hebben hun doelstellingen duidelijk gemaakt. Aan het eind kan er maar 1 de beker omhoog houden. Of het 1 van deze teams wordt of een van de outsiders, valt nog niet te zeggen.
Titel: Re: [Discussie] Ajaxforum Eredivisie 2010-2011
Bericht door: the real one op 7 augustus 2010, 10:13:31
Citaat
"Titelkandidaat" kansloos in eerste gedeelte tegen Healthy Living

Unchilled Men is de eerste wedstrijd van het seizoen tegen het van kwaliteit overlopende Healthy Living slecht begonnen. Met name dankzij centrale verdediger Douglas staat de Elspeetse formatie in de lastige uitwedstrijd met 0-5 voor.

Jansen: "Dit is niet meer en niet minder dan ik verwacht had. Wij waren euh excuses zijn gewoon 4 klasses beter dan dat stelletje ongeregeld van Unchilled Men. Mensen die deze ploeg zien als titelkandidaat, hebben duidelijk totaal geen verstand van het spelletje."

Titel: Re: [Discussie] Ajaxforum Eredivisie 2010-2011
Bericht door: AJAXfanAPELDOORN op 7 augustus 2010, 22:03:30
Citaat
"AFC AfA geeft visitekaartje af op zaterdag"

Met de eerste wedstrijd van het seizoen geeft AFC AfA een duidelijk signaal af aan de concurrenten. Met 25 pnt na 2 dagen zet het team uit Apeldoorn niet alleen La Celeste te kijk, maar ook alle andere Eredivisie clubs worden gigantisch ver achter gelaten.

AFC AfA weet dat de doelstelling die op voorhand kenbaar gemaakt is, kampioen worden, niet zomaar uit de lucht gegrepen is. Hoe dan ook wordt morgen helemaal duidelijk dat La Celeste een toontje lager moet gaan zingen.