25 september 2018, 05:43:56

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - jodinnetje

Pagina's: [1] 2
1
Algemeen Ajax nieuws / Marc Overmars
« Gepost op: 15 augustus 2011, 10:44:33 »

2
Het rommelhok / Maak het verhaaltje af
« Gepost op: 26 november 2010, 12:56:01 »
:lol:

Jaaaahaaaaa!! Het is vrijdagmiddag en de tijd gaat ooooh zooo langzaam! gaaaap!

Zijn er nog broeders die ik kan porren voor een beetje vrijdagmiddag meligheid?Maak het verhaaltje af

Ikke verzorg de aftrap wel! Muhahahaha!!!


Wanneer er roerige tijden binnen de club zijn dan...

3
Lul-maar-raak forum / ***Broeder kevin***
« Gepost op: 31 oktober 2008, 08:50:15 »
Beste Broeders....

1 van onze broeders en tevens mijn collega van de lijpe feestcommissie, is er momenteel niet zo heel erg goed aan toe.  :(

Jullie weten dat Kevin Judoka is  :king: , en soms kan het fout gaan.
Deze keer is het inderdaad fout gegaan, en broeder Kevin heeft daar een hersenschudding aan overgehouden.  :sunny:

Het is raar want onder ons hier op ons forumpje hebben de meeste elkaar nog nooit gezien.  :-k

Maar met dit soort dingen voel je je wel verbonden met elkaar, en is zien of terwijl elkaar  kennen niet meer relevant....want het feit dat je met iemand meevoelt zegt al genoeg.  af_shirtuit  af_shirt

Beste Kevin,                                                              :flower:   :flower:  :flower:

Word snel weer de oude, houd voldoende bedrust, en heelveel liefde :wink:  (helpt altijd voor alles en iedereen)
Deze zuster heb je uit Jodi's special collection en is onderweg naar jou...wel open doen als er word aangebeld :mrgreen:

Deze digitale beterschaps telegram heb je:

Namens al je Broeders en 1lijpe zuster van de lijpe feestcommissie...
Namens ons Aller Ajax...

4
Internationaal clubvoetbal / Verdient geen schoonheids prijs...
« Gepost op: 1 juli 2008, 10:47:21 »
Wat een Aso!!! Hij staat er niet al te gezellig op...Mijn god man, wat een kwal van een voetballer...
Popie jopie! :?  Wist wel dat ie vast zat, maar ik zie nu pas waarom! :?

Citaat
AMSTERDAM -  In Engeland zijn de beelden uitgelekt waarop te zien is hoe profvoetballer Joey Barton een man op straat mishandelt. Engeland reageert geschokt op de brute vechtpartij...

Op het filmpje, afkomstig uit een bewakingscamera is te zien hoe Barton een man tegen de grond slaat en vervolgens meerdere keren op hem in blijft stompen...

Op de beelden wordt is goed te zien hoe Barton 's avonds laat ruzie lijkt te zoeken met het slachtoffer. Slechts een enkeling doet moeite om Barton tegen te houden. Het meeste publiek loopt voorbij of kijkt toe...

Barton, speler van Newcastle United, zit op dit moment een gevangenisstraf uit van zes maanden vanwege die zware mishandeling.

Bron: telegraaf

Bekijk de beelden van de zware mishandeling

edit: link verwijderd

5
Supporterszaken / Supporters Home sluit de deuren..
« Gepost op: 9 juni 2008, 11:27:08 »
Het supportershome van Ajax gaat haar deuren sluiten. Het bestuur doet dit uit eigen beweging.
Aanleiding hiervoor is dat zij beelden van de beveiligingscamera die zijn gemaakt tijdens het Para Smit toernooi bij het supportershome hebben moeten afstaan aan de politie.
Het plaatsen van beveiligingscamera's bij het supportershome was een van de voorwaarden voor heropening van het home afgelopen februari. Het bestuur vindt dat het, door het verplicht afstaan van de beelden aan de politie, "de vertrouwenspositie naar de supporters in hevige mate aantast".


Bron: AT5 nieuws


Ik was zelf daar die bewuste zondag, en ik heb me af en toe echt diep maar dan ook ECHT diep geschaamd als Ajacied.
Voor de gene die er niet waren...het was niet mooi. Echt niet! Maar dat het honk dicht zou gaan zat er al aan te komen al voor dat het Para toernooi gespeeld zou worden.

6
Lul-maar-raak forum / En in welk shirt ga jij naar Groningen?
« Gepost op: 8 april 2008, 12:13:31 »
Anti Ajax-shirts in omloop
door onze Telesportredactie

AMSTERDAM -  De supporters van FC Groningen zijn een 'anti Ajax-actie' gestart. Onder de fanatieke aanhang is een zwart shirt in omloop met daarop de tekst 'Fuck Ajax, 110 procent anti Amsterdam'. Er zijn inmiddels 1200 exemplaren verkocht en er ligt alweer een bestelling voor 500 nieuwe shirts.
 
 

Voor komend weekeinde staat de wedstrijd tussen FC Groningen en Ajax op het programma. Tussen beide clubs is enorme wrevel ontstaan, nadat Ajax op een 'omstreden manier' de spelers Luis Suárez, Bruno Silva en Rasmus Lindgren bij de Groningers losweekte. Het duel heeft extra aandacht van de politie


Bron: Telegraaf!!

7
Lul-maar-raak forum / Elementenstraat reunion "multigroove"
« Gepost op: 21 december 2007, 08:22:14 »
Vandaag gaat Tante Jodi kaarten halen voor....

The Multigroove reunion!

Vroegah in een loods ergens in sloterdijk.... 8)
Daar is het allemaal begonnen voor Jodi...
en voor de meeste die,de eerste beginselen van het hakkuh hebben meegemaakt.

Maar nog mooier...2 februari 2008 in paradiso, kunnen we weer terug in de tijd( en dat voor een geeltje)... :wink:

Me ouwe ausi weer uit de kast(hoop niet dat ie wat krap zit)
Airmaxjes er onder...en klaar...ennuh dit keer verschijn ik wel met al m,n haar... :P

Ken me nog vaag herinneren(16 jaar geleden) Jodi d,r moeder boos was...Ik kwam thuis met een voor de helft kaal geschoren kop :mrgreen:

ff checken?  :wink:

http://www.multigroove.nl/

Paradiso gekraakt voor
Elementenstraat Reunion
De Elementenstraat is in de dance scène de bekendste straat in Nederland. Het is de straat waar Multigroove groot werd en werd bestempeld als grondlegger van de Hardcore in Nederland. Op 2 februari 2008 ‘kraakt’ Multigroove de Amsterdamse muziektempel Paradiso voor een onvervalste “Elementenstraat Reunion”, waarmee ze het eenheidsgevoel, de sfeer en de muziek uit de roemruchte jaren ’91-’93 nog eenmaal laten herleven zoals het hoort; Ruig en wild keert de legende weer, want al is de Elemententstraat verleden tijd, bijna vijftien jaar en ruim honderd feesten later leeft de vibe nog steeds voort.
Na een serie illegale feesten, vond Multigroove in 1992 haar eerste vaste thuishaven in de leegstaande loods van Focus, in de Elementenstraat in het Amsterdamse Sloterdijk gebied. De Elementenstraat werd met haar imposante ‘Wall of Sound’ de harde en luidruchtige tegenhanger van de Luna - waar destijds de softere Beatclub feesten plaatsvonden - en de ‘gappies’ van Multigroove werden al snel ‘gabbers’ genoemd, wat in korte tijd synoniem werd voor de liefhebbers van de harde stijlen die in de Elementenstraat aan bod kwamen. Hier werd je niet beoordeeld op je uiterlijk of kleding, hier kwam je om te feesten tot je er de volgende middag bij neer viel.

Op 15 mei 1993 kwam er een abrupt einde aan de Elementenstraat toen de politie met enorm machtsvertoon een inval deed; Dit betekende het einde van het undergroundtijdperk, maar een legende was geboren.

Het is een plicht voor de echte dance-liefhebber om de Elementenstraat legende weer eens te eren. En waar kan dat beter dan in de Paradiso? In 1879 gebouwd, werd deze voormalige kerk in 1967 gekraakt. En hoewel de krakers ook hier al snel met harde hand verwijderd werden, werd de leegstaande kerk door hun actie van de sloopnominatie gehaald. De Paradiso groeide daarna uit tot een begrip in binnen- en buitenland, tot op de dag van vandaag befaamd om de ongekende akoestiek en de sfeer die nog net zo puur is als in de tijd van de hippies, new-wave en punk. Op 2 februari worden deze akoestiek, de sfeer en een Multigroove-waardige programmering gebundeld tot de “Elementenstraat Reunion”.

De “Elementenstraat Reunion” neemt je weer mee terug naar de roerige periode ’91-’93, terug naar de tijd waarin Multigroove nog luidruchtig van zich liet horen in de Elementenstraat. Zoals het hoort bij een reunie zijn ze weer van de partij; de pioniers voor wie de Elementenstraat de geboortegrond was en de hedendaagse artiesten die destijds al veel en graag geziene gasten in de Elementenstraat waren. De meest roemruchte jaren uit de geschiedenis van Multigroove keren nog één keer terug als zij je kippenvel bezorgen met de beukende Oldskool Multi-knallers en de ruige Rave-sounds uit ‘die goeie ouwe tijd’.

Dano’s Solo-bashAls iemand het verdient om op de heilige grond van Paradiso - waar alle grote namen der aarde hebben gestaan – een solo te doen en tevens zijn verjaardag te vieren, dan is het Dano het wel. Gedurende de nacht kijkt hij in de bovenzaal met zijn publiek terug op ruim twee decenia Dano zoals alleen de absolute grootmeester dat kan. Voor degenen die het al bijna vergeten zijn of het simpelweg nog eens willen beleven geeft Dano hier een lesje in de geschiedenis van de Acid, House, Early Rave, Oldskool, Techno en Hardcore dat je nog lang zal heugen. Reis mee door de bewogen carriere van deze ongekroonde koning; Dano vanuit het hart.

Old Amsterdam Na een eerste editie van “Old Amsterdam” in de Melkweg in 2004, keerde dit concept in 2007 glansrijk terug op de Supperclub Cruise en de MS Stubnitz. Ook in de kelder van Paradiso is het weer ouderwets gezellig feesten op de klassiekers uit de beginperiode van de vaderlandse dance-geschiedenis, als je weer mee terug genomen wordt naar de wieg van de Nederlandse House-scene. Terug naar de periode ’87-’91, toen muzikale grenzen en hokjes nog niet getekend waren en de geest van de underground nog levendig en ongehinderd rondwaarde in de verlaten uithoeken van onze hoofdstad.

De complete programmering ziet er als volgt uit:

Mainstage - Elementenstraat Reunion // ‘91 -‘93
Pavo (NL)
Gizmo (NL)
Dana (NL)
Bass D & King Matthew (NL)
Human Resource LIVE (NL)
Champ-E-On (NL)Zen (NL)
The Odyssee LIVE (NL)
Vox (NL)

Attic – Dano’s Solo-bash // ‘87 -‘08
Dano (NL)
Supporting guests


Basement - Old Amsterdam // ‘87 -‘91
Micha B (NL)Jordens (NL)
Lady Dames (NL)
Ambient Daan (NL)JP (NL)

Zie jullie daar wel ?

8
Lul-maar-raak forum / Wat heb jij voor kerstpakket gekreguh?
« Gepost op: 20 december 2007, 13:28:43 »
Wat hebben jullie van het werk gekregen?

Deel het met ons en post het! :P

 :? Hoe verzinnen ze het...Ik heb gehad een:

Een slangetje....(dat slangetje deed me denken aan de ontslakkingskuur van Patty Brard!... :| )

Maar dat was het niet(gelukkig)..er zat ook een rugtas bij...en dat slangetje moet je daar aan vast maken en dan ben je voorzien van 1 liter water onder weg...

Je begrijpt natuurlijk dat daar Freddy in gaat! :P (serving the planet)

Hoop dat het volgend jaar iets beter is...

9
Lul-maar-raak forum / K-1
« Gepost op: 6 december 2007, 08:38:49 »
Goedemorgen allemaal...  :P

Zaterdagavond voor de buis iedereen...voor de gene die dan niet naar de klote gaan op zaterdagavond :wink:

K-1!!

Vette line-up...

En ik hoop echt van harte  dat Peter Aerts de titel pakt !He was always, and still is my favourit!

Verders krijgen we ook nog Remy Bonjasky te zien tegen Badr Hari...
Ik vind dat een moeilijke partij om te voorspellen...Ik vind Badr zowiezo een hele grote bek hebben, maar ik kan niet ontkennen dat ie het niet goed doet...Hij doet heel goed zelfs....Maar Remy daar integen de (Flying dutchman)is ook goed! en heeft de titel ook al 2 keer gepakt...(moeilijk)

de Fransman (Jerome) is nog steeds een krachtpatser maar de pit en passie vloeide de afgelopen jaren langzaam weg uit z,n stoten..Z,n mond daar in tegen is nog steeds even groot...

Semmy Schilt.de man is Verschrikkelijk!!!... Hij is goed, maar als er 1tje is die m kan pakken is het Peter Aerts wel.
En ik gun het Peter ook!

Dus zaterdag avond word echt weer een ouderwete adrenaline avond die je tot in darmen voelt!

 

10
Lul-maar-raak forum / Wie van jullie word gezocht?
« Gepost op: 30 november 2007, 13:37:09 »
Wie is vader van groepsseksbaby
AMSTERDAM -  Acht mannen die meededen aan groepsseks met één vrouw, moeten zich binnenkort melden voor een vaderschapstest.

Moeder Mandy wil nu wel eens weten wie de echte vader is. De inmiddels 16 maanden oude Joy werd geboren na een wilde groepsseksavond waar de toen 20-jarige Duitse Mandy aan meedeed. De moeder was danseres in een club waar volgens haar Joy verwekt werd.De moeder zou overigens met 15 mannen onbeschermde seks gehad hebben. Maar alleen de acht die ze heeft kunnen achterhalen, hebben een brief gekregen van de kinderbescherming dat ze zich moeten melden voor een vaderschapstest.Mandy vertelt de Bild dat ze graag wil dat Joy tegen één van de mannen ooit 'pappa' zal zeggen. Of ze erbij zal vertellen hoe Joy is verwekt, wordt niet vermeld..De inmiddels 21-jarige Duitse is overigens opnieuw zwanger. Vader deze keer wel bekend: haar vriend. Die zal ongetwijfeld op het idee zijn gekomen een ander aan het huishoudbudget mee te laten betalen...

Bron: Telegraaf

ja ik kon het weer niet laten.... :mrgreen:

11
Lul-maar-raak forum / 15 jaar THUNDERDOME...
« Gepost op: 29 november 2007, 07:59:04 »
Wie van m,n Broeders gaat 15 december naar de Rai?  8)

Jodi heeft een kaart cadeau gekregen... :wink:

de laatste hakpartij was in het Honk...Maar een echt groot feest ben ik 4 of 5 jaar geleden geweest op Ouderjaarsavond in Borghland...(Multi Groove) en er werd flink Dik gedraaid!!!

En als we dezelfde line-up als 15 jaar geleden hebben, dan begrijp je natuurlijk..dat we op nummers zoals de Ultimate Seduction als van ouds zullen hakkuh!


Ikke ben daar!

12
(online) Spellen / Assasins Creed
« Gepost op: 28 november 2007, 15:34:58 »
Jongens ik heb Game Kings gechecked, en aangezien de kerst er weer aan komt staat die PSP 3 heel erg hoog op Jodi d,r verlanglijstje...

Assasins Creed ziet er erg Vet uit, en volgens Skate the Great is het de game der Game's...

Alleen twijfel ik enorm tussen die en Call of Duty...op de PSP 2 was ie ook al heel erg vet...

Wie heeft beide al gespeeld?

13
Het rommelhok / Gezjellie!
« Gepost op: 16 augustus 2007, 10:44:49 »
Jodi op de GGD BOOT AAN HET WERK! :P


Tijdens de Gay-pride! :P

14
Lul-maar-raak forum / Ricardo Happy Birthday!!!!
« Gepost op: 30 mei 2007, 09:45:26 »


Beste Broeder, :king:

namens Jodi en de Feestcommissie! :P  

Bij deze wil ik u feliciteren met 34ste geboortedag....

U steun en toeverlaat wordt vandaag wel op heel byzondere wijze beloont..

 :flower:
verders hopen wij u nog lang in ons digitale midden te hebben...

Op uw ziel en Zaligheid..

Op ons Aller Ajax...

Op Ricardo....nog vele jaren na deze!!! :P

May all the good spirits be with you!
 :flower:

15
Multimedia / GA JIJ MET VAKANTIE ?...
« Gepost op: 30 mei 2007, 07:46:43 »
Lieve kijkbuiskinderen van me...

Gezien het feit dat het seizoen is afgelopen :cry:
zal het waarschijnlijk ietsjes stiller op het forum zijn dan normaal...
Ik gaan jullie allen heel erg missen...

Jullie zijn toch allemaal langzamerhand me muppets geworden...

Jodi gaat  in augustus naar Euro Disney...en in September naar Gran Canaria....

Misschien gaan jullie naar de camping of op vakantie?
Of iets anders...

Laat het Jodi weten...

Leuke vakantie foto,s mogen ook...en ja ik zal er dan 1 posten waar ik er helemaal op sta.....Goeie deal toch? :P

Pagina's: [1] 2